Weten van (h)eerlijk eten 2

Na het succes van ‘Weten van (h)eerlijk eten’ besloot Rineke Dijkinga nog een boek met gezonde, (h)eerlijke gerechten voor elk moment van de dag te maken. De enthousiaste reacties van veel lezers hebben haar geïnspireerd tot dit tweede boek.

Ook in dit boek ligt de nadruk sterk op de kennis over voeding. Als we meer kennis over voedsel hebben kan onze maaltijd weer als ons ‘medicijn’ gaan fungeren. Net als in de vele duizenden jaren die achter ons liggen waarin voeding tegelijkertijd ons medicijn en onze preventie tegen ziekte was. Bovendien wordt er aandacht besteed aan de meerwaarde van duurzame en biologische producten.

Iconen boek 2 Rineke Dijkinga

5 redenen waarom boek 2 zo’n fantastische aanvulling is op boek 1

  • 101 nieuwe recepten en nieuwe inspiratie met eenvoudige (h)eerlijke ingrediënten voor elk moment van de dag.
  • Recepten + een uitgebreide bijlage specifiek gericht op klachten van het brein (depressies, gedragsproblemen, concentratie- en geheugenproblemen etc.).
  • Recepten + een uitgebreide bijlage met alternatieven voor suiker. Wat zijn de voor- en nadelen van de vele suikervervangers die er verkrijgbaar zijn.
  • Volop nieuwe ‘gezonde weetjes’ die bij elk recept vermeld staan.
  • En ten slotte: extra aandacht voor voedingsmiddelen die gezond zijn voor het milieu. Rekening houden met onze aarde betekent ook voor jezelf een grote gezondheidswinst.

Auteur: Rineke Dijkinga
Aantal pagina's: 296 (hardcover)
ISBN: 9789079872664
Verkoopprijs: € 24,50