Rineke Dijkinga met Sea First FoundationSea First Foundation

Van elk verkocht boek gaat een deel van de opbrengst naar de Sea First Foundation. Ook voor de Duitse versie van het boek en deel 2 die in 2013 zal uitkomen, geldt dat een deel van de opbrengst rechtstreeks naar de Sea First Foundation gaat.

Lange tijd heeft Rineke Dijkinga nagedacht op welke manier ze met de laatste zinnen van haar boek

Pas nadat de laatste boom is omgehakt, pas nadat de laatste rivier is vergiftigd, pas nadat de laatste vis is gevangen, dan pas zal de mens erachter komen dat geld niet te eten is. (wijsheid Cree Indianen, uit Australie op blote voeten van Marlo Morgan)

een stukje extra bewustwording (over de leefbaarheid van de wereld en het milieu) kon bewerkstelligen. De enorme kennis die de Sea First Foundation aanbiedt om een grotere leefbaarheid, van ons grootste ecosysteem de zee, te bewerkstelligen heeft haar tot deze keuze gebracht.

Dos Winkel schreef het volgende over de sponsoring van Rineke Dijkinga aan Sea First Foundation:

"Sea First heeft een nieuwe sponsor: “Kookguru” Rineke Dijkinga steunt ons door een deel van de opbrengst van de door haar geschreven boeken, af te staan aan Sea First Nederland. Het eerste boek was een groot succes: “Weten van (h)eerlijk eten” en binnenkort verschijnt naast de vijfde (!) druk van dit boek, ook haar tweede boek: “Weten van (h)eerlijk eten 2”. De subtitel maakt erg nieuwsgierig: Voeding, ons vergeten medicijn."

Logo van de Sea First FoundationAldus Dos Winkel, Orthopedic Physical Therapist, Former President of the International Academy of Orthopedic Medicine & Medical Writer

Lees ook mijn blog over 'Visloze Feestdagen' of klik op één van onderstaande links voor meer informatie:

www.seafirstfoundation.org

www.seafirstfoundation.nl

www.worldoceanday.nl

www.seathetruth.nl

op de foto van links naar rechts: Rineke Dijkinga, Dos Winkel en Hester Vuurboom. Hester neemt de vertaling en lancering van het Duitse boek voor haar rekening.